Niin suuri ihminen
täytät tänään vuosia jotain
siitä ei väliä olet tehnyt jotain suurta
eduksi monen ihnisen
He ovat näin löytäneet sisimpänsä
jota ilman muuten olisi jääneet.
Suuri on tänään ajatus sinuun
se kauneus joka löytyy ihmisen sisältä
sen me saamme yhdessä lausua sinulle
Kuka tahansa olisi voinut näin toimia
mutta yksi ja ainoa teki sen todeksi meille
Kiitoksen kauniin vuosista näistä
ystävistä runoilijoista
Selite:
Hyvää syntymäpäivää
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
todella kaunis onnitteluruno
hälle jollekkin
todella kaunis onnitteluruno
hälle jollekkin
Sivut