Kuinka saisin runon tulemaan sydämestä
niin siinä olisi kauneus elämän, rohkeus
rakkaus
kuinka löydän ihmisen joka toisi minulle
uutta tähän päivään, sellaisen haluaisin löytää
mitä kertoisi uusi ihminen minulle sydämestään
kauniista, kertoisiko tulevaisuudesta
menneisyys on jo tuttua
tietä kuutamoon kanssasi lähtisin jos olisi siellä
uusi kuu ja tähdet monenväriset
nämä tavalliset tähdet olen nähnyt moneen kertaan
mitä näyttäsi ihminen, joka suuntaa vain tulevaisuuteen
ei murehtisi entisiä , elämä olisi vain edessä tuntemattoman jännittävänä
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi