Välkkyvän veden vierellä
tunsin taikavoiman
palaavan sieluuni
näin silmissäni
kauniin maiseman
se houkutti rakastumaan
palavasti
keräsin kostealta niityltä
kukkasia juuri auenneita, tuoksuvia
annan ne ihmiselle joka ymmärtää
salaisuuden sadun ihmeen
näkee keijun tanssivan
siinä aamuhämärässä ja kutsuvan
sinua tanssiin
näen auringon säteen
se tavoittaa juuri siihen
missä kukka odotti lämpöä
noustakseen hehkumaan
suuresta onnesta
että voi elää tämän
kesän lämmön aina,
herätessään eloon
Enkelikellojen soidessa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hän, kenelle tämän lämpimän ja
kauniin runosi vasta auenneet
kukkaset annat, hän saa ne varmaan
ansaitusti. Ihanasti kirjoitat ♥
kauneinta mitä olen
pitkäänaikaan lukenut
kuin liisa ihmemaassa
ja vieläkin enemmän
haluaisin lisätä että
haaveissani toivon saavani ne kukat
Hän, kenelle tämän lämpimän ja
kauniin runosi vasta auenneet
kukkaset annat, hän saa ne varmaan
ansaitusti. Ihanasti kirjoitat ♥
kauneinta mitä olen
pitkäänaikaan lukenut
kuin liisa ihmemaassa
ja vieläkin enemmän
haluaisin lisätä että
haaveissani toivon saavani ne kukat
Sivut