Onnen pilviksi,
muuttaa synkät
pilvet vois.
Ilon kyyneleitä
sateenkaariksi.
Lapsuuden kultaiset
vuodet kuljemme,
läpi kultaisten
pumpuli pilvien.
Muisto siitä säilyy
kauas aikuisuuteen.
Onnen polkuja
etsiessä,
löytyy takaa
tumman pilven,
elämän
tähtitaivas.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaunis muisto lapsuudesta
tuli runosi mukana
hyvä ohje kylmään
aikuisten maailmaan
Runo, jossa on myös elämän viisautta niin kauniisti ja lämpimin ymmärtäväisin ottein kietaistuna, että tämän voisi ripustaa seinälleen. Upea runo.
Tämä on todella kaunis
kaunis muisto lapsuudesta
tuli runosi mukana
hyvä ohje kylmään
aikuisten maailmaan
Runo, jossa on myös elämän viisautta niin kauniisti ja lämpimin ymmärtäväisin ottein kietaistuna, että tämän voisi ripustaa seinälleen. Upea runo.
Tämä on todella kaunis
Sivut