Rakas lapseni
suurin rakkauteni
toivon tiellesi rakkautta
Suuren suuria kyyneliä
niin monen monta
olen itkenyt
Muutit luotani
etsit oman paikkasi
elät näköistäsi unelmaa
talo autioituu asteittain
en kuule enää ääntäsi
omani ovat jäljellä
Selite:
Lapsen lähtö... kova paikka ...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Rakkauden siivittämä alkoi varmaan, tottuminenhan siihen on
Koskettava.
Voih... Niin, niin tuttua...
Sivut