Jälleen on kulunut aikaa
läheltä kauas on matkaa
Matkamme täällä jatkuu
rukousten voimalla taittuu
Matkasi täällä päättyi
taivaan portilta jatkui
suojaan, turvaan
sinne mihin me emme näe
Sinua ajatellen.....
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi