Hymyileviä kasvoja,
hymyileviä silmiä
vain ja ainoastaan minulle
Kasvoistasi näki sen
tunteen jota kertonut et
Sanoillasi rikkonut oisit sen
tunteen kasvamisen
Annetaan hetken kulua
katsotaan tapahtumien kulkua
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi