Suudelma taivaalta,
salama rakkaalta
Olen täysin vesittynyt,
sisältä karrelle palanut
Kuka taivaassa itkee?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3
Suudelma taivaalta,
salama rakkaalta
Olen täysin vesittynyt,
sisältä karrelle palanut
Kuka taivaassa itkee?
Kommentit
Ihana mietintä :)
Sivut