Lupasit hetken,
hetki kesti puoli päivää
Sait esittää toiveen
"Katseen kestävä kosketus,
arkisen elämän kunnioitus,
pakon poistava luottamus"
Sanoiksi itsesi muutit
päätteeksi kaiken
sain huulirasvaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi