Väistämätön

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
552
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 25.8.2024 21:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 



Rakas lapseni

suurin rakkauteni

toivon tiellesi rakkautta


Suuren suuria kyyneliä
niin monen monta
olen itkenyt

Muutit luotani
etsit oman paikkasi
elät näköistäsi unelmaa

talo autioituu asteittain
en kuule enää ääntäsi
omani ovat jäljellä

Selite: 
Lapsen lähtö... kova paikka ...
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkauden siivittämä alkoi varmaan, tottuminenhan siihen on

Koskettava.

Voih... Niin, niin tuttua...

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut