Sisälläin sen saat kasvamaan,
tuntuman vahvistumaan.
Pystynkö varjoistasi milloinkaan,
osaksi elämääsi nousemaan?
Paljonko on tarpeeksi,
paljonko saa anteeksi?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3
Sisälläin sen saat kasvamaan,
tuntuman vahvistumaan.
Pystynkö varjoistasi milloinkaan,
osaksi elämääsi nousemaan?
Paljonko on tarpeeksi,
paljonko saa anteeksi?
Kommentit
Rajat on jokaisella. Anteeksi ei voi eikä pidä kaikkea antaa.
Pidän runostasi.
Sivut