Kuinka se onkaan niin vaikeaa,
toista pyyteettä rakastaa.
Omistushalu tuhoaa,
luottamusta murentaa.
Kyynelvirta usein puhdistaa,
sydämen saa jälleen uskomaan,
luottamaan...
Haluan vain rakastaa....
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sitä se elo on, rimpuilua rakkaudessa ja rakkaudesta, hienosti toit julki sen.
Sivut