Hymy karehti
suupielistä karkasi
Tiesin ei niin tehdä saisi
väärinkäsitystä aiheuttaisi
Syistäsi tiedä en
haluakaan tietää en.
Loppu jäi pimentoon
puhelin pelasti "pimentoon"
Selite:
Vihollisten uudelleen kohtaaminen viivästyi jälleen
vaikka samassa tilassa olimme.
En tiedä aukeaako tämä kellekään ...
Enkä keksinyt osuvaa nimeäkään
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi