Kuinka vaikeaa se voi olla pyytää anteeksi
ei, ei aihetta pyytää anteeksi
vaan toivoa uusi mahdollisuus
Haluaisit kuitenkin sen näkee,
et vain saa suutasi auki
Uusi nöyryytys,
sitä kai kaikki pelkää
Jossittelu loppuisi kuitenkin ....
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Viisas runo! Taputukset pysäyttävästä otsikosta!
Sivut