Lusikka käteen

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
552
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 27.10.2024 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Kuinka vaikeaa se voi olla pyytää anteeksi
ei, ei aihetta pyytää anteeksi
vaan toivoa uusi mahdollisuus

Haluaisit kuitenkin sen näkee,
et vain saa suutasi auki

Uusi nöyryytys,
sitä kai kaikki pelkää
Jossittelu loppuisi kuitenkin ....

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Viisas runo! Taputukset pysäyttävästä otsikosta!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut