Kuuntele itseäsi,
pelkään vastauksiani.
Luota itseesi,
pelkään heikkouksiani.
Rohkaise itseäsi,
pelkään avuttomuuttani.
Rakasta itseäsi
pelkään riittämättömyyttä
Selite:
Kaikkea sitä voi ihminen pelätäkin....
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Upea,kuitenkin herkkä on runosi.
Niinpä...mutta pelkonsa pitää kohdata...niin saattavat hälventyä...
Hieno runo.
Sivut