Osasiko hän,
tietämättään
kertomuksilla tavallisilla
kuuntelevilla korvilla
osua oikeaan kohtaani
Selite:
Fiilis ihmetyttää
outouden tunnetta herättää
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3
Osasiko hän,
tietämättään
kertomuksilla tavallisilla
kuuntelevilla korvilla
osua oikeaan kohtaani
Kommentit
Vau tää on hieno :)
Joskus yllättyy. Totemus.
Sivut