Olet jo poissa,
ojassa vai allikossa ...
Maanantaina jälleen
hymyillään
Selite:
Kun hänen mielensä valtaa tuleva ilta, ei kenellekään jää epäselvyyttä..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3
Olet jo poissa,
ojassa vai allikossa ...
Maanantaina jälleen
hymyillään