Jännityksellä odotin
Tunne joka minut yllätti
kun sinua saapuvaksi odotin
suorastaan järkytti
Puskista esiin ponnahti
en voi sitä ymmärtää
minua inhotti
pettymyksestä huokasin
Selite:
En voi ymmärtää häntä niin odotin ja kun hänet näin minua inhotti pelkkä ajatuskin kosketuksesta....
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi