Maailman laidalta toiselle
kulkee musiikin ikuiset,
tulvivat virrat.
Ne mukanaan kuljettavat
rakkauden ja kaipuun sanoja,
jotka koskettavilla melodioillaan
minun sydämeni hurmaavat.
Selite:
Nettiradioita kuunnellessa tuli tällaisia ajatuksia.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvä tunteellinen runo
Hetkessä syntyy hyviä ajatuksia. Hieno runo. :)
Yksinkertainen, kaunis runo.
Kaunis, hyvä runo
hetki
ainutkertainen
iloa tuottaa!!!
Sivut