Ilmassa leijuu valkoista tähtipölyä, kun enkelit sinun paikkaasi taivaalla puhdistavat. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 2.9.2013 0:00 Esther Helmiä Herkkä runosi saa kyyneleen lukijan silmäkulmaan. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.9.2013 0:00 Kalatar-73 Kaunis ja haikea..samoilla aalloilla keinumme.. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.9.2013 0:00 menley Kaunis vaikka kantaakin surua siivissään... Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.9.2013 0:00 Yönsilmät Suloisen liikuttava runo. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 3.9.2013 0:00 Narrien Herra Hieno, pieni kuva runossasi on. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 19.9.2013 0:00 Circuit Herkän suruisaa, mutta niin kaunista... Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 31.10.2013 0:00 amo te Kaunis, ja niin hellän herkästi puet tuon viimeisen matkan sanoiksi, että kyynel karkaa väkisin... Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 11.9.2013 0:00 niiu Herkän Hieno. Koskettava. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 19.9.2013 0:00 FeAlo Kaunis ja koskettava! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Herkkä runosi saa kyyneleen lukijan silmäkulmaan.
Kaunis ja haikea..samoilla aalloilla keinumme..
Kaunis vaikka kantaakin surua siivissään...
Suloisen liikuttava runo.
Hieno, pieni kuva runossasi on.
Herkän suruisaa,
mutta niin kaunista...
Kaunis, ja niin hellän herkästi puet tuon viimeisen matkan sanoiksi, että kyynel karkaa väkisin...
Herkän Hieno.
Koskettava.
Kaunis ja koskettava!
Sivut