Hämärän siivillä,
unen salaisilla mailla
elän nukkuvan taivaan alla.
Siellä jossain
elämänpuron alkulähteillä
odotan hiljaisuuden saapuvan
varjoisaan huomiseen.
Sydämeni syvyyksissä,
sieluni varjoisilla poluilla
kuuntelen yön sanomaa
maailma käsissäni.
Selite:
Tämä tekele on jälleen tehty entisten runojen otsikoista. :-)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kyllä on upea runo tämäkin.
Loppu kruunaa kaiken, todella kaunista runoilua otsikoilla!
Onpa hienosti otsikoista koottu.
Yksi sana..WAU!
olipas osuvia
tuli sujuva runo otsakkeista
Ja hyvä onkin!
Itsellä ei omien runojen nimistä tulisi näin hienoa lopputulosta. Hyvältä vaikuttaa! :)
Sivut