Tässä minä istun
virtaavan veden äärellä
nauttien elämän pienistä
pisaroista.
Miten kaunista onkaan katsella
taivaan sinisiä silmiä
ja niiden vaaleiden silmäripsien
hiljaista liikettä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Tässä minä istun
virtaavan veden äärellä
nauttien elämän pienistä
pisaroista.
Miten kaunista onkaan katsella
taivaan sinisiä silmiä
ja niiden vaaleiden silmäripsien
hiljaista liikettä.
Kommentit
Hieno.
Pysähdyksen paikka: lukea runosi ja huomata kerrottu hetki.
Näen tämän runosi äärettömän kauniina maalauksena..ihana kun osaat maalata meille "fanittajillesi" näin kauniita kuvia silmäimme eteen :)
Luonnon lumoavaa taikaa...
Tässä runossa vesistö, taivas ja maa luo kauniin kolminaisuuden ja harmonian.
Runosi taikaa, herkkää sielunmaisemaa. Kaunista!
Samastuin tähän tunnelmaan, sillä itsekin usein kosken partaalla istun ja harjuksia narrailen.
Kauniin ja herkän maalauksen kuvaat lukian eteen runollasi..
Sanasi sen tekevät, taian siis
Sivut