Viinikirva se syödä rouskuttaa
runopuuni hauraat juuret
pieniksi palasiksi
ja suunsa niillä vielä makeaksi saa.
Vain vaivoin enää maistuu
runorypäleissäni makeus, pehmeys
ja muut elämän kauniit vivahteet,
kun tuo pienen pieni kirva
runopuuni juuret
kokonaan nyt kuihduttaa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hetken levollisuus, ruokkii sitä jälleen makoisin palasin kuten jo saan lukea!
höpsis,taitaa olla ihan sanoja sylkevä kirva kyseessä..eihän sun runos oo mihkään ehtyneet :)
Älähän nyt, hienostihan tuo runoviini virtaa.
:)
Sivut