Onneksi osa meistä
tämän maailmankaikkeuden ihmeistä
kantaa näkymättömillään siivillään
ison kasan ilonpisaroita mukanaan.
Tarvitaan vain
pienen pieni siiven huiskaisu ilmojen teille,
niin pimeät päivämme täyttyvät
auringon kirkkaasta valosta
ja ilonpisaroiden virkistävät voimasta.
Kiitos kaikille teille
isoille ja pienille valonkantajille,
jotka tietämättänne tuotte
meidän harmaisiin päiviimme
kimaltavan pehmeää elämänvaloa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Upea! Tällaisia on ilo lukea! :)
Upeaa tekstiä, positiivinen, reilu.
Kaunis runo kiitollisuudesta.
Kiitos itsellesi runosi ilon pisaroista,
Tämä tuo hyvän mielen.
Kiitos tästä.
Kauniisti kirjoitat, pehmein vedoin.
Kiitos, kiitos
kun runollasi valaiset :)
Upea runo.
Ja tuo runosi nimi sai välittömästi hyräilemään Tehosekoitin-yhtyeen Valonkantaja-kappaletta.
:)
Ihana runo <3 KIITOS :)
Niin me kaikki annamme voimaa toisillemme, jos vain tahdomme...valoa tässä alkaakin taas kaivata, illat ja aamut pimenee. Kauniisti ja aidoin tuntein kirjoitit.
Sivut