Minä odotan sitä hetkeä,
että jääriite sulaisi
sydämessäni virtaavan
elämänpuron pinnalta.
Haluaisin tuntea kevään lämmön
sieluni varjoisessa puutarhassa
ja nähdä,
kuinka auringonsäteiden kosketuksesta
pienet silmut avautuisivat kuuntelemaan
kevättuulen lempeää sanomaa.
Kevään kaunis sointu mielessäni
jaksan odottaa vielä pienen hetken
auringon sulattamaa paljasta maata
ja vihertävää nurmea jalkojeni alla.
Selite:
Kiitokset Vanamolle sanoista: Jääriite, silmu, kosketus, sointu.
Nuo sanat avasivat vihdoinkin minun jäässä olevan mielenmaiseman. :-)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Upeutta.
Kaikki me odotetaan, mutta sinä osaat pukea odotuksen sanoiksi ;=)
Erittäin kaunista luettavaa!!
Meillä oli onni odottaa tätä hetkeä jolloin taas kynäsi lähti lentoon. Kauniisti kuljetat mukanasi ja tuntemuksissasi meidät kesän ovea kolkuttamaan kanssasi.
Kevään kuva, kesän odotus, kukinnon.
Kaunis kaipuu runossasi! :)
Runosuonesi alkoi pulputa taas, HIENOA!
Todella kauniin runon noista sanoista laadit.
Pidän paljon! : )
Kaunis on runosi
Kaunista..eikä riitteestä tietoakaan :)
näin luettuna tuntuu siltä että riitteestä on vain hiput jäljellä... hieno runo.
Kaunis ja koskettava runo.
Sivut