Kun tulet uudelleen
ylipääsemättömän syvän
joen rannalle,
virta näyttää samalta,
mutta ei ole sitä.
Vain samat kasvot kuvastuvat
edessäsi virtaavaan sameaan veteen
Ja kaikki mitä joki tuo tullessaan,
kukkien terälehdet
ja roskat
näyttävät niin tutuilta,
jo kerran eletyn muistoja.
Onko mennyt tässä nyt
ja nykyisyys mennyttä?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut