pysähdyn pientareelle
auton moottori
tyhjäkäynnille
ja pitkät valot päälle
kauempana kaksi kruunupäätä
poikki asfaltin
itsetietoisen arvokkaasti
ja ylväästi astellen
hetken aikaa
julkisuuden valokeilassa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut