Sinä nouset yöhön,
näet kaikki tähdet.
Pieni Veerasi nukkuu rauhallisesti
leikkikissa poskea vasten.
Sinä nouset yöhön,
tähdet tulevat silmiisi
ravun kuviosta,
nostavat sinut
omien tähtiesi joukkoon.
Katso miten pieni ja voimaton
minä olen täällä.
Selite:
Elinan muistolle!
Isä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Liikuttava . . .
Sivut