äkkiä mieleeni juolahti ajatus
että jos olenkin
vain jokin kuvitteellinen romaanihenkilö
jossain paksussa opuksessa
jota joku kuolematon mestari
äärettömyyden työhuoneessa
suurella kädellään
loputtomiin kirjoittaa
eikä koskaan julkaise
niin tuli halu
tehdä yllätyksellinen käänne
juonen kulkuun
hypätä kesken kaiken
tästä kertomuksesta syrjään
ja kirjoittaa oma versio
romaanihenkilön tarinasta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut