Seeing is Believing
yet Belief needs no Sight
Believing is Listening
yet Hearing needs no Sound
I have no Mouth
but I must Scream
I have no eyes
and all I do is Dream
In the Storms of unholy weather
as Light as a Feather
I have no Fear
for who I hold Dear
is Near
Selite:
Arkistoista tämäkin. Lähinnä sanakikkailua ja leikkiä ajatuksilla, ei mitään mullistavaa.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pidin erityisesti tosta "i have no eyes and all i do is dream" niin osuva ja älykäs! ja kts, mitä sanoit pitää paikkaansa... suuret tunteet tekee aina sitä =)
Sivut