Kun lapsi menettää vanhempansa
kutsutaan häntä orvoksi
Kun mies tai nainen menettää puolisonsa
kutsutaan häntä leskeksi
Miksi kutsutaan isää tai äitiä
joka menettää lapsensa?
ehkä vain murheelliseksi...
Selite:
Miksiköhän ei löydy sopivaa sanaa vanhemmalle, jonka lapsi kuolee? Liekö ajatuskin liian kammottava?
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
syvällisesti pohdit...todellista asiaa
Hyviä ajatuksia. Kenties ei ole sanaa kuvaamaan tuota..
Sivut