Sinun kanssasi
olen kuin uusi
olen kuin minä
joka ei arkeen mahdu
sinun piirtämäsi ääriviivat ovat vapaammat
niiden sisälle mahtuvat tyyni hiljaisuus
ja kaikki elämänmakuinen sen ympärillä
punomme laineista kauneinta lankaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut