Viimein
olen taas minä
ja sinä
ja kaikki
Rakastan sinua
enemmän kuin koskaan
enkä uskonut, että
vielä olisin näin onnekas
Huolimatta kaikesta
(mitä tein sinulle
ja meille)
olet minun
Ja olen saanut takaisin
oman satuni
elämäni kaikki värit
mustavalkoisen tilalle
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Helpotusta ja iloa runossasi
Oo... Tämän peilasin omaan elämääni hyvinkin vahvasti. En niinkään parisuhteen kannalta, vaan ystävyyksien. Tai niiden menettämisen.
Pidän. Ja tuo "Ja olen saanut takaisin - oman satuni"... Love it!
Kiinnostava rakenne,
pidän sanojen asettelusta
ja painotuksista,
joita se ja esim. sulut synnyttävät.
Hetkessä elävä,
silti tulevaisuuteen toiveikkaasti katsova runo.
Hieno runo.Kaikki kääntyi lopulta parhain päin:)
Sivut