Kun jokaviikkoisesta
on tullut jotain satunnaista
ja huomaan
en ole siitä edes pahoillani
ainakaan kovin usein
silti pelkään, koska ikävämme loppuu
että tunteistamme tulee sanahelinää
unohdamme, kuinka kipeää odotus voi olla
me olimme jotain erityistä, ihmeellistä
sellaista, jota monikaan ei saa kokea
meidän tarinamme oli liian uskomaton
ollakseen sattumaa tai onnenkantamoista
jo ennen syntymäpäivääni
molemmat ajattelimme
meidän on tarkoitettu olevan me
uskotko yhä niin?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut