Kultaisia reunoja ei aina tahdo löytää
ei vaikka raaputtaisi pinnan rikki
mutta sinä olet minun sanojeni sointi
eikä siitä muistuta paremmin mikään muu
kuin kyyneleet, jotka me jälleen jaamme
kaiken tämän kadotuksen jälkeen
minä kipuilen sinun tuskaasi
aivan kuin eläisimme uudelleen
ensimmäistä syksyämme
ja sinun täytyy tietää
olet minulle arvokkainta
olit silloin, etkä lakkaa olemasta
vaikka me hukummekin välillä kaiken alle
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut