Miksen saa sinulta mitään
(vaikka minä annan aivan kaikkeni)
olet kuin vesi, joka valuu kaltevaa pintaa
mistä oletat minun saavan kiinni
ai niin, kuin ohimennen
onko se paras mihin pystyt
tyhjäkin oli parempi
ehkä mahdun elämääsi vain
kun siinä ei ole mitään muuta hyvää
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut