Ja se tuntuu aina
yhä uudelleen ja uudelleen
kuin saisin sinut takaisin
vaikka enhän minä ole sinua menettänyt
tiedän, etten koskaan menetäkään
en, jos me vain voimme siihen vaikuttaa
mutta joskus en vain osaa olla
pitää itseäni koossa ilman sinua
silloin olen vain irrallisia palasia
joista jokainen yrittää löytää luoksesi
ja kun tuot itsesi takaisin
kun saan vihdoin lukea sanojasi
niitä, jotka jatkavat tarinaasi
niin, että saan taas olla osa sitä
ja niitä, jotka kertovat
olen ollut sitä kaiken aikaa
kokoat minusta taas minut
sen kauniin kuvan
jonka vain sinä näet
enkä enää edes tunne säröjäni
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut