Nyt voimme sentään sanoa
tutustuimme keväällä
emmekä vain muutamaa
viikkoa aiemmin
Ja olemme tavanneet kaksi kertaa
(pian kolmannen)
yhteensä noin kolmekymmentä tuntia,
joista yhden puolituntisen
tuhlasimme nukkumiseen
Pian välillämme on
tuhansia kilometrejä
(vain viikon verran)
huomaan valmistautuvani siihen
kuin lopulliseen lähtöösi
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi