Kun katselen heitä
on kuin muistaisi
(itseään peilistä katsoisi)
Joskus hekin ovat
kuin minä
etsimässä tietä
takaisin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kun katselen heitä
on kuin muistaisi
(itseään peilistä katsoisi)
Joskus hekin ovat
kuin minä
etsimässä tietä
takaisin
Kommentit
Laetto uattelemmaan !
Kyllähä sitä oes heleppo ellee jos voes noeta vuosijjaan jonnii nuoremman kans tasata.
Jokainen meistä etsii omaa paikkaansa elämässä.Toisen sen löytävät nopeammin kuin toiset, toiset ei ikinä.
Pidin.:)
Puhuttelee.
Niinpä.. Aika rientää
Vanheneminen on rankka prosessi, ainakin hetkittäin. Lapsista löytyy sitä iloa ja huolettomuutta, jota itsekin haluaisi vielä tuntea. Erityisesti runon loppu säväytti, oivallus siitä kuinka sitä yhä jollakin tavalla etsii sitä lasta itsessään. Pidän tämän(kin) runon tunnelmasta. :)
Ja elämä kaareutuu ja ympyräksi asti;)!
Tämän otsikko on jotenkin aivan tosi upea, olen ihan ihastunut!
Tässä on haikea tunnelma. Runon rakenne on hyvä, ja sulut toimivat mielestäni tosi hyvin.
vau tämä on upea. sinulla on kiva kirjoitustyyli
Todella runollinen löytö.
Muistelin että olisin kommenttoinu tätä, mutta ehkä jätin suosikkeihin odottamaan kommentointia. Tämä oli pysäyttävä, yleensä aina etsitään tietä vain eteenpäin. Joskus se taaksepäin vievä onkin paljon parempi.
Sivut