Kun elossani
tapahtuisi jotakin
Rakastuisin
surustuisin
olisin onneton
tai onnellinen
Ehkä minullakin
olisi jotain
kirjoitettavaa
(nyt vain
tyydyn pyörittelemään
kynää kädessäni
tyhjän paperin yllä)
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Aivan upea runo! Pidän noista vastakohtaisuuksista tässä (rakastuisin/surustuisin, onneton/onnellinen), jotenkin sitä miettii että mitä kaikkea siihen väliin jääkään. Pidän myös siitä, että "jotenkin" on kursivoitu. Se tehostaa sitä turhautumisen tunnetta, mikä tästä runosta välittyy. Mutta sellaista se runoilijan elämä on, joskus pitää taistella luovuuden kanssa eikä sanat aina virtaa niin kuin toivoisi. Erittäin samaistuttava runo siis! Pidän kovasti :)
"Soitto on suruista tehtyu, murehista muovaeltu." Surut ja ilot jaettavina ovat.
Nerokasta ajattelu paperille :D
Samaistuttava teksti. Jonkin täytyy synnyttää se runovirta ja saada kynän kärki pyörimään.
Tämä kuvaa runoilijoiden pahinta tilannetta, sitä kun ei ole sanoja. Mutta yleensä se menee ohi itsestään :)
Sivut