Osasit kyllä nyt kuvata loistavalla tavalla mun olotilan viimeisen kuukauden ajalta. Aivan ihana runo. Tavallaan vähän ristiriitainen, kun samaan aikaan tässä on sellaista haikeutta ja surumielisyyttä, pelkoa ja epävarmuuttakin, ja silti jotenkin samaan aikaan sellainen hyvän olon pilkahdus, että periaatteessa kaikki on kuitenkin hyvin, eikä pitäisi olla surullinen. Olipas nyt kovin monimutkaisesti selitetty, mutta tarkoitus kai oli sanoa, että tykkään tästä tunnelmasta ja sen monikerroksisuudesta, että on monenlaisia eri vivahteita. Hieno!
Kommentit
Ai kamala miten hyvin osasin samaistua! Hyvin kuvasit vaikean tunteen.
Osasit kyllä nyt kuvata loistavalla tavalla mun olotilan viimeisen kuukauden ajalta. Aivan ihana runo. Tavallaan vähän ristiriitainen, kun samaan aikaan tässä on sellaista haikeutta ja surumielisyyttä, pelkoa ja epävarmuuttakin, ja silti jotenkin samaan aikaan sellainen hyvän olon pilkahdus, että periaatteessa kaikki on kuitenkin hyvin, eikä pitäisi olla surullinen. Olipas nyt kovin monimutkaisesti selitetty, mutta tarkoitus kai oli sanoa, että tykkään tästä tunnelmasta ja sen monikerroksisuudesta, että on monenlaisia eri vivahteita. Hieno!
Pieneen määrään tekstiä olet saanut paljon ajatuksia ja tunteita. Pidän :)
Sivut