En ole koskaan
juossut jyrkänteelle
katsonut alas,
ajatellut
en uskalla
Pelännyt jo
luotuani katseen
korkeuksiin
piiloutunut
itseni taakse
ja valunut hiekkana
kotini puolelle aitaa
peläten imeytymistä
maan multiin
Ehkä pinnalla
jään elää
uskaltaisin
piiloutua
itseni sisälle
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Oih, tämä on kauniin haikea! Eniten pidän kolmannesta säkeisöstä. Että korkeus jo voi pelottaa!
Sivut