Haluaisin vihdoin
olla se,
mitä en koskaan
ole ollut
eikä silti sitä
voi olla
kukaan enää
minulle
Mutta paljon enemmän
voi, tietysti paljon enemmän
Jolta sain paljon
(jolle olin paljon)
lopulta jopa liikaa
en koskaan saanut
kaipaamaani
olla ensimmäinen
rakkaus kumppanuus läheisyys
Olla enemmän kuin
eniten
enemmän kuin
rakkaampi
olla
ainoastaan
rakas
Selite:
Pyydänkö silloin liikaa?
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Koskettavaa pohdintaa rakkauden kohteena olemisesta.
Vetää aika hiljaiseksi. Puhuttelee itseäni kovasti, todella taidan ymmärtää tunteen tämän runon takana.
Sivut