Jälleen päivä on puolessa
ja tehtynä jo maailma
lapsen jalkojen tepsutusta
kohti kaikkea uutta
(todellisuutta)
Kun vielä tämän päivän
saisin antaa
prinsessalleni
lapsuuden onnen
maalaukset mielikuvitusystävistä
ja teekutsut pienille muumihahmoille
Ja sinua minä rakastan
niin kuin vain jotain noin
täydellistä
voi rakastaa
Selite:
Kaikki se on enemmän kuin maailma.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaunis, vahva runo! :)
aivan ihana on lapsen todellisuutta kuvaava runosi! äidinrakkaus se suurin<3
Mikään rakkaus ei ole niin kaunista,kuin vanhenpien rakkaus lasta kohtaa,hieno,pidän.
Hieno, vahvasti rakastava runo.
Sivut