Tänään
se saapui
hetki
jonka tiesimme tulevaksi
jota olisimme
osanneet odottaa
mutta
emme odottaneet
hetki, joka
vei minulta isän
Isän, joka
rakasti
halusi meille aina parasta
huolehti ja oli huolissaan
soitti aina, kun olin kipeä
opetti kisuamaan
sekä nauramaan
samoille jutuille
uudestaan ja uudestaan
toivotti hyvää nimipäivää
vappua, juhannusta
ja kaikkia loppuja
oli hassu ja hölmö
joskus vähän raivostuttavakin
(eikö me kaikki)
ja joka oli
liikuttavan innoissaan
tulevasta lapsestamme
Isän, jota
minä rakastan
rakastan niin
enkä enää koskaan
pääse sitä
hänelle kertomaan
enkä koskaan
kun vielä olisin päässyt
kertonut tarpeeksi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Lämpöisin suvisin ajatuksin Valde!
Otan osaa
sanat voi olla turhia lupauksia ja luoda pettymysiä,
vaan tuo tunne tartuu ja opettaa rakastaan,
kantamaan hänen muistoaan mukanaan.
Osanottoni !
vanhuksemme ovat vain hetken kanssamme,
ja elämme vain omaa arkeamme, läheisten
odottaessa tuloamme, voi että.
Haudalla itkiessämme on jo myöhäista...
mutta voimia ja viisautta, jospa lapsemme
osaavat tulla halaamaan ja nauramaan kanssamme.
Todella syvälle sieluun iski runosi sanoma,
huokailee Marle.
Sivut