valkea kaste,
kuin virheetön pinta,
sinulle
olen enkelini
haljennutta muistoa
lehdetön puu
jota lintukin karttaa,
minulle
sulkasi lennossa luovutat,
höyhen lehdettä
puille
minä lehtenä
pisarani hylkään,
lintuni
kyynel kastaa
kaksi oksaa
yhdeksi haljeten
Selite:
tulkitkoon ken tahtoo
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi