Usva

Runoilija loveaholic



miten luopua taakastani, tai siitä henkisestä reestä
jonka jalaksissa makaan sotkeutuneena

veret virtaavat lumeen, laskee päivä, nousee louhi
punaisten kukkien merestä


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Usvaa putkeen vaan.
Vahva, ytimekäs kanavointi

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut