jouset, sees oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 31.7.2019 15:57 Star Hyvin kuvailtu, kahdella sanalla. Juohtuu hyviä asioita mieleen <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 3.8.2019 23:31 miesvaalea hienosti ohjaat soinnun sisään musiikin sanaton vaikutus jousen kielen ääretön tapa soida Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 seuraava › viimeinen »
Kommentit
musiikin sanaton vaikutus
jousen kielen ääretön tapa soida
Sivut