kädet teessä, työstän sisäistä maisemaani
se ei ole lineaarista, ei bonsai,
nimettömän alapuolella tuntuu hiertymä
ja elokuun aurinko hiostaa
kun kaivan pimeitä kohtia
toivon, että ehdin nähdä satoni itse,
hengittää sitä sisään ja ulos
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut